Sahlström Production

Art DirectionMGrafisk Design

IllustrationMOriginalMFoto

Om mig   CV   Portfolio   Kunder   Kontakt

Om mig

 

Vägen till förändring

Hur bryter man igenom bruset?

Den frågan inspirerar mig varje dag.

Jag har lärt mig att det inte finns genvägar för att åstadkomma förändring. Det enda sättet att minska avståndet mellan avsändare och mottagare är att med kreativ finess förenkla budskapen, maximera samspelet mellan text och bild – och att inte ta något för givet.

Jag heter Jonas Sahlström och arbetar med grafisk design och kommunikation. Mitt mål är alltid detsamma: att med knivskarp precision försöka göra svåra saker lättare att förstå. Det är i den utmaningen jag vill verka och göra skillnad.

 

Vi arbetar tillsammans

Jag ser i första hand relationen kund–leverantör som en gemensam resa mot något bättre och större, och beroende på ditt företags storlek och uppdragets omfattning kan vi komma överens om de arbetssätt och samarbetsformer som passar dig bäst.

 

Stor organisation — eller mindre företag?

Alla företag och organisationer har sina speciella utmaningar och möjligheter. Jag har haft förmånen att få arbeta och utvecklas med allt från internationella organisationer och företag till fåmansföretag i ett brett spektrum av branscher.  Därför vågar jag lova att jag kan möta de flesta branschspecifika utmaningar och behov.

Slå en signal eller maila så kanske vi kan hitta ett givande samarbete?

 

Vad har jag arbetat med?

De senaste åren har mitt engagemang legat på starka kommunikativa grafiska lösningar inom finansiell och ekonomisk kommunikation. Jag har även en bred erfarenhet  inom B2B, B2C, offentlig sektor samt större organisationer och skapat mig en god förmåga att förstå deras unika förutsättningar.

Fokus ökar också starkt på webbaserade tjänster och flöden i sociala kanaler, medium jag utvecklat en stor förståelse för.

Under min tid på Business Sweden och WM-data har jag arbetat i internationell miljö och har därmed en god förståelse för hur kulturella och affärsmässiga skillnader kan överbryggas för att engagera olika målgrupper i olika lägen.

Du ser min portfolio här.

 

Hur är jag som person?

Jag drivs av att åstadkomma maximalt resultat och högsta möjliga kvalitet oavsett projekt.

Strukturerad och självgående och jag håller ihop projekt även under växlande omständigheter och förutsättningar.

Van vid att ta ansvar för projekt både i detaljarbetet och som helhet utifrån kundens behov, samt hålla tidsplan och ansvara för leverans.

Och alltid med största möjliga kundnytta i fokus.

 

 

Hur kan jag

hjälpa dig?

Slå en signal eller maila:

0732-556 146

   jonas@sahlstrom.se

Jonas has a unique ability to make
various kinds of information material really stand out. Along with his great professionalism, creative abilities and technical skills, he has a strong sense for marketing as well. Having Jonas in our team has been an integral part of making the results exceptional.

Anders Wickberg: Head of Growth at Monki,
H&M Group

Sahlström Production

Mail: jonas@sahlstrom.se

Tel: +46 732 556 146

Sankt Eriksgatan 25 A
SE-112 39  Stockholm