Sahlström Production

Art DirectionMGrafisk Design

IllustrationMOriginalMFoto

Om mig   CV   Portfolio   Kunder   Kontakt

Vad säger mina kunder och kollegor om mig?

Jag har haft förmånen att få arbeta med fantastiska och inspirerande medarbetare och kunder. Genom våra samarbeten har de också hjälpt mig att utvecklas som yrkesman och få nya insikter. Nedan kan du läsa vad några av dem säger om mig,  och jag tackar varmt för de fina orden.

 

Anders Wickberg

Head of Growth at Monki, H&M Group

Jonas has a unique ability to make reports and various kinds of information material really stand out and be digestible for a wider audience. Along with his great professionalism, creative abilities and technical skills, he has a strong sense for marketing as well.

Every project depends on the combined talents of many people, and having Jonas in our team has been an integral part of making the results exceptional.


Lena Sellgren

Chief Economist and Head of Research at Business Sweden

Jonas har med sin långa erfarenhet och skicklighet tillsammans med ett genuint intresse för form, bild och kommunikation förmågan att ta ett budskap till en helt ny nivå. Han förstår sin kund och levererar alltid med skärpa.

 

Boel Lindbergh

Chef UD:s internationella presscenter, Utrikesdepartementet

Ditt engagemang och kunnande i arbetet med Sverigeprofilen var till långt mer än stor nytta. Det var ett ovärderligt stöd i samband med gemensamma projekt utomlands och för att säkra kvalitet och professionell framtoning.

 

Annika Lidne

CEO & co-founder of Dramatify

Jonas is one of the best Graphic Designers I've worked with and a joy to work with. He is a great designer and also interested in business processes and problem solving. Jonas also have an unusually deep technical knowledge in the printing process.

 

Maria Lundberg

Senior Trade Adviser, Business Sweden

Jonas, jag vill verkligen tacka för ett mycket fint samarbete. Du är extremt bra på att både se den stora bilden och lyfta in de små bitar andra sitter på i den bilden.

 

Alexander Rajsic, Irene Friederich

Järfälla Kommun, Järfälla Stöd och Behandling

Jonas Sahlström har med stort engagemang hjälpt oss att skapa grunden/strukturen med vår webbplats www.jarfallastod.se. Jonas har utfört arbetet med stort engagemang och mycket professionellt med många återkopplingar till oss under arbetets gång.

Vi har fått många positiva omdömen om sidan, såsom lättförståelig och informativ. Vi rekommenderar gärna Jonas till liknande arbeten.

 

Mikael Kollberg

VD, Searchfactory

Jonas Sahlström har med vår värdegrund som underlag tagit fram en utomordentligt väl arbetad grafisk profil som innefattar allt från hemsida till de trycksaker vi kommer att använda, allt från visitkort till säljmaterial etc.

Jonas har arbetat väldigt fokuserat och har visat stor engagemang i sitt arbete. Vi är mer än nöjda med den profil vi fått fram. Jag kan varmt rekommendera Jonas som partner och vi kommer även i framtiden att anlita Jonas för framtida projekt.

 

Willy Bergren

Projektledare, Sport Campus Sweden

Jonas har varit med att bygga upp hela kommunikationskonceptet runt Sport Campus Sweden. Vårt förberedande arbete har innehållit massor av diskussioner där Jonas känsla för att vaska ur essenserna ur allt till en tydlig kommunikationsplan och starka värden har bidragit till att vi idag har en genomtänkt serie av värdeord, begrepp, aktiviteter och bilder. Detta signalerar tydligt vad vi gör och vart vi vill – samtidigt som budskapet bjuder in till medverkan hos de vi vill nå.

Samtidigt uppskattar jag stort att Jonas varit mycket lyhörd för det väsentliga och konkretisera detta till ett budskap som är både sympatiskt, kommunicerande och snyggt.

 

Staffan Larsson

Medeca Pharma AB

Vi har med Jonas haft ett långt och angenämt samarbete med positiva och produktiva diskussioner. Vi var alltid nöjda med resultaten.

 

Hur kan jag

hjälpa dig?

Slå en signal eller maila:

 

0732 556 146

jonas@sahlstrom.se

Sahlström Production

Mail: jonas@sahlstrom.se

Tel: +46 732 556 146

Sankt Eriksgatan 25 A
SE-112 39  Stockholm