Sahlström Production

Art DirectionMGrafisk Design

IllustrationMOriginalMFoto

Om mig   CV   Portfolio   Kunder   Kontakt

Foto

I mitt arbete ingår att när så projektet så kräver att ta in fotografer. Det kan vara produktplåtningar, dokumentation, reklamfoto etc. Men ibland greppar jag också själv kameran. Det har varit allt från produktplåtningar och porträtt till på-plats-dokumentation. Nedan visar jag några exempel.

Vasakronan

Vasakronan ansvarar för totalrenoveringen av de fyra norra Hötorgsskraporna med vidhängande affärslokaler mot Sergelgatan. Jag fick 2021 uppdraget att fortlöpande dokumentera byggprocessen samt eventuella event. Visar nedan ett urval.

Projektchef/Projektutveckling: Fernando Öberg, Vasakronan AB   Foto/retusch: Jonas Sahlström

Svensson Kommunikation

7–Eleven

7-Eleven anordnade möjligheter till vigslar på Prideområdet under Prideveckan. Jag hade uppdraget att dokumentera vigslarna och jag fick vara med om många gripande ögonblick.

Projektledare: Yvonne Pils  Foto/retusch: Jonas Sahlström

Accumulate

Accumulate tillverkar en dosa – Accumulate Close – som underlättar scanning och betalning i butik, taxibilar etc. Jag tog 2014 ett antal bilder där dosan tydligt syns i diverse miljöer. En hel del retusch för att få samma tonalitet i alla bilder.

Projektledare: Yvonne Pils  Foto/retusch: Jonas Sahlström

Mejeriet i Alskog

Konstnärsparet Eila Burvall och Tomas Stöfling driver tillsammans sin ateljé Mejeriet i Alskog. Dessa bilder tog jag i samband med en publikation om deras ateljé.

 

Porträttfoto

En verksamhet som tagit fart under senare tid är porträttfoto. Från privatpersoner till professionella porträtt. Jag plåtar gärna på plats hos kund, men har också tillgång till större fotoateljé .

Foto/retusch: Jonas Sahlström

Konstfoto

Jag har under längre tid ägnat mig åt konstfoto, och detta har resulterat i utställningar samt en fotobok, Gotland – in the gap. Här kan du se detta projekt.

 

 

Sahlström Production

Mail: jonas@sahlstrom.se

Tel: +46 732 556 146

Sankt Eriksgatan 25 A
SE-112 39  Stockholm